Walensee Apartments groeit naar 48 appartementen op Resort Walensee

Walensee Apartments is met ingang van 1 januari 2016 met 48 woningen de grootste aanbieder van vakantiewoningen op Resort Walensee. Via Landal Greenparks worden onder de naam Landal Resort Walensee nog altijd 38 vakantiewoningen verhuurd.

De basis van dit succes is gelegd in 2013. Destijds besloten 34 woningeigenaren de verhuur van hun vakantiewoning aan de Walensee zelf te gaan organiseren. Hiervoor richtten zij in Zwitserland de Coöperatie "Genossenschaft Walensee Vermietung" op, die onder het merk "Walensee Apartments" de vakantiewoningen zonder winstoogmerk verhuurt.

Na 3 succesvolle jaren besloten een aantal woningeigenaren de overstap van Landal naar Walensee Apartments te maken. “Hierdoor kun je als gast bijna niet meer om Walensee Apartments heen als je op Resort Walensee een goed gelegen vakantiewoning (met meerzicht) wilt boeken. Wij hebben alles goed georganiseerd, dat gaf deze nieuwe woningeigenaren veel vertrouwen. Ook onze gasten weten inmiddels dat wij uitstekende service bieden en dat zij via ons net iets voordeliger een vakantiewoning op Resort Walensee boeken. Zo berekenen wij nog altijd geen reserveringskosten en dat zullen wij naar verwachting blijven doen.”

Januari 2016