De kracht van de Alpen

Zwitserse wellness is een unieke ervaring. De heilzame werking van zuivere lucht, schoon water en gevarieerde Alpenflora biedt veel welzijn. De Zwitsers weten steeds beter de schatten van de natuur succesvol te combineren met traditionele wellness, voor langdurige werking.

 

4 Resultaten

Zwembad en Sauna Flumserberg

Dit zwembad van maar liefst 25x10 meter ligt op minder dan 5 bus minuten van Tannenboden Alp. Vanuit Resort Walensee plonst u in minder dan een half uur in het heerlijk warme water. Er is een kinderbadje voor de aller kleinsten en voor grotere kinderen ligt er in het grote bad het Tarzan klimrek. Aangrenzend is er een Finse sauna waarin u kunt ontspannen na een frisse duik.
Zwembad en Sauna Flumserberg
Zwembad en Sauna Flumserberg
Zwembad en Sauna Flumserberg
Zwembad en Sauna Flumserberg

Tamina Therme

Tamina Therme in Bad Ragaz is een plek van rust en ontspanning voor het lichaam en geest. Een wellness-oase met thermaal water in de puurste vorm. Geniet van de rijke Zwitserse saunacultuur, spa's, massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden in een sfeervolle omgeving afgewisseld met amusement en een heerlijke versnapering. De ultieme Feel-Good ervaring!
Tamina Therme
Tamina Therme

Linth Arena

In de Linth Arena kunnen sportievelingen zich helemaal uitleven. Fitness, duiken en ravotten in het zwembad of klauteren en klimmen in de klimhal. Terwijl uw kinderen zich hier lekker vermaken kunt u genieten van een ontspannende massage of een saunabezoek.
Linth Arena
Linth Arena
Linth Arena
Linth Arena
Linth Arena
Linth Arena

Alpamare

Alpamare is Europa's grootste overdekte water en funpark. 11 glijbanen met een gezamenlijke lengte van 1800 meter bieden eindeloos plezier. Wie het liever wat rustiger aan doet kan heerlijk zwemmen in het Rio Mare zwembad of zich storten in de ruim één meter hoge golven van het golfslagbad. Terwijl uw kinderen zich vermaken kunt u bij Alpamare genieten van de rust en ontspanning van Zwitserse Wellness. Lekker borrelen in de Alpamare-Therme van ruim 32 graden, wissel af met het verfrissende koudwater bad of in de jodium-zout thermale baden met masserende whirlpool systemen en temperaturen tot wel 36 graden! Rond uw wellness ervaring af met een ontspannend bezoek aan de diverse sauna's of kleur een beetje bij onder één van de geavanceerde huidvriendelijke high-tech solaria. Ook het culinair aanbod is buitengewoon. In restaurant Alpagrill kun je het hele jaar door genieten van gegrilde specialiteiten. In restaurant Alpasnack kun je genieten van drankjes, snacks verse salades of gewoon een heerlijk bord frites.
Alpamare
Alpamare