Resort Walensee - Zwitserland

Activiteiten

Ontdek wat de Zwitsers al lang weten...

De Zwitsers weten het al lang, de regio Heidland in Oost-Zwitserland is een bijzondere regio die alles in zich heeft voor een onvergeteljke vakantie. Waar vind je nog zoveel ongerepte natuur, zo toegangkelijk en bereikbaar. Genieten van Zwitserse wellness, golfen, watersporten, een avontuurlijke bergwandeling, of een sportieve wintersportdag, alles speelt zich af tegen een adembenemend decor van bergen, vergezichten en kristal heldere bergmeren. Dat maakt elke vakantiedag bijzonder!

De regio Heidiland heeft een rijke historie en cultuur. De Bündner Herrschaft vormt de noordelijkste punt van Graubünden en is bekend om zijn eeuwen oude wijncultuur. Daar begint ook het wereld beroemde verhaal van Heidi en Peter dat nog elke jaar aan polulariteit wint.

Het gebied rond de Walensee vormt het westelijke eind van de regio Heidiland. De noordoever van de Walensee wordt gekenmerkt door de vrijwel loodrechte bergketen van de Churfirsten. Aan de andere kant van het meer strekt zich de geliefde wintersport- en wandelregio Flumserberg uit.

Het auto vrije plaatsje Quiinten is door het haast mediterrane klimaat erg geliefd bij toeristen. Al eeuwen gedijen hier, goed beschermd tegen de koude noordenwind, druivensoorten, kiwi's, vijgen en andere zuidvruchten. Het plaatsje is alleen per boot of te voet bereikbaar.

Iets ten westen van Quinten ligt Betlis. Zodra de sneeuw begint te smelten of bij hevige regenval maken de ruim 720 meter hoge Seerenbach-watervallen, die vanaf Resort Walensee goed te zien zijn, indruk.

De luxe appartementen van Walensee Apartments hebben de beste ligging op Resort Walensee en bieden u het hele jaar door de meest comfortabele uitvalsbasis voor een onvergetelijke vankantie in deze unieke regio.