Resort Walensee - Zwitserland
Resort Walensee apartments, a small village right by Flusmerberg and next to the lake Walensee , is ideal for your holidays

Veiligste land

Ontsnap verantwoordelijk, bij Resort Walensee Apartments

Een wereldwijde lijst die vergelijkt hoe naties omgaan met Covid-19, vindt dat Zwitserland de veiligste plek is om te verblijven. Bekijk hier het volledige rapport.

Resort Walensee Apartments, gelegen in de regio Heidiland in centraal Zwitserland, is een complex van luxe appartementen direct aan de Walensee. Hierdoor kunnen wij u een wereld vol natuur, nieuwe avonturen en vooral privacy bieden.

Bij Walensee Apartments kunt u kiezen uit verschillende appartementen: comfort of luxe, met tuin of balkon, met meerzicht of bergzicht. Alle appartementen hebben een eigen tuin / balkon en de voordeuren zijn van elkaar verwijderd, terwijl de gebouwen grote gemeenschappelijke ruimtes hebben. Wat u ook kiest, u kunt afstand houden, veilig blijven en toch het comfort van uw huis hebben.

In de volledig uitgeruste keuken kunt u uw maaltijden bereiden en de ruime kamers geven elk van uw gezinsleden genoeg privacy. De lokale supermarkten zijn amper druk, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw boodschappen veilig te kopen en de nodige sociale afstand te bewaren. Geen zin om te koken? Dan kunt u uw maaltijd bij de lokale restaurants bestellen en aan de deur laten bezorgen!

Wandelen rond het meer, fietsen of hiking, wat u ook kiest, het zal uw lichaam en geest revitaliseren. Daarna kunt u in de luxe appartementen genieten van een privé spa-behandeling, in de sauna of de jacuzzi van uw eigen vakantiewoning!
Voor een volledig contactloos verblijf heeft u de mogelijkheid om uw sleutel bij aankomst op te halen uit onze sleutelkasten met uw speciale pincode.

Het personeel van Walensee Apartments krijgt dagelijks updates over de richtlijnen en maatregelen van de Zwitserse federale dienst voor volksgezondheid FOPH en hun belangrijkste doel is om de gasten te beschermen en de orde in het park te waarborgen.

Aarzel niet en pak nu uw Last Minute-deal!

Verantwoord genieten!

Cycling
swiss
Hiking