Landal Greenparks verliest 35 appartementen aan Walensee Apartments

Ruim 3 jaar na de opening van Resort Walensee besluit een aantal woningeigenaren om de verhuur van hun vakantiewoning aan de Walensee zelf te gaan organiseren. Hiervoor richten zij de Zwitserse Coöperatie "Genossenschaft Walensee Vermietung" op, die onder het merk "Walensee Apartments" de vakantiewoningen zonder winstoogmerk zal gaan verhuren.

Vanaf 1 januari 2013 worden 35 van de in totaal 90 vakantiewoningen verhuurd via Walensee Apartments. Daarmee komt na 4 jaar een eind aan de exclusiviteit van Landal Greenparks, die sinds de opening van het vakantiepark de vakantiewoningen exclusief aanbood onder de naam Landal Resort Walensee.

Walensee Apartments beschikt over de best gelegen vakantiewoningen op Resort Walensee en de gastenservice is door inzet van lokale Zwitserse medewerkers meer dan uitstekend. Bent u dan duurder uit dan bij Landal Greenparks? Nee integendeel, doordat Walensee Apartments zonder winstoogmerk opereert boekt u uw vakantie net iets voordeliger. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen reserveringskosten, dat is het eerste verdiend.

Januari 2013