Resort Walensee - Zwitserland
De Churfirsten vanuit Resort Walensee

Herfstvakantie in Zwitserland

Herfstvakantie met het hele gezin in Zwitserland!

Bij Zwitserland denk je al snel aan Alpen, frisse berglucht, ongerepte natuur, watersport en natuurlijk wintersport. Uw vakantiehuis is altijd omringd door natuur.

We hebben dit jaar een prachtige zomer gehad in Walensee, en zijn blij te kunnen zeggen dat het gebied op dit moment één van de veiligste ter wereld is wat betreft Covid-19. Kijk voor de huidige situatie rond de Corona pandemie op onze website, en als u vragen heeft, bekijk dan eerst onze Corona FAQ hier.

Bij het afscheid nemen van de heerlijke zomer luiden we graag de nazomer in. De herfst wacht terwijl de omringende natuur verandert in prachtige oranje en rode landschappen. De diversiteit van Zwitserland is in volle gang terwijl de stranden plaats maken voor natuur- en langlaufpaden.

De regio Heidiland is een ideale bestemming voor gezinnen tijdens de herfstvakantie en biedt verschillende attracties. Voor ieder wat wils. Als u een sportliefhebber bent, zal een tocht op de Flusmerberg u belonen met een adembenemend uitzicht over Churfirsten, en als u rond de Walensee wandelt, ontdekt u kleine schatten van de natuur. Voor een ontspannen vakantie zal een bezoek aan de thermale spa in Bad Ragaz u opladen. Dat kan echter ook in het comfort van uw eigen appartement. De luxe appartementen beschikken over een privésauna en jacuzzi, voor uw privé wellness behandelingen. Voor een meer culinaire ervaring, bezoek dan zeker de regionale festivals, zoals Genussfestival Bünder Herrschaft, of haal uw fondue en geniet van de Zwitserse kaaservaring waar u maar wilt.

Wat u ook kiest, u kunt erop rekenen dat u uw lichaam en geest gerevitaliseerd en gevoed wordt.

U kunt er even tussenuit of met het hele gezin komen, kinderen kunnen zich vermaken ver weg van de wifi in de natuur, een ritje maken op de rodelbanen, klimrekken, fietstochten, of door met hun fantasie te leren over Heidi en Peter in de regio Heidiland. Walensee-verhalenbelevenis biedt een dag vol ontdekkingen en avontuur, terwijl Alpamare, de beroemde overdekte waterglijbaan, zorgen dat uw kinderen voldaan en uitgeput zijn aan het einde van de dag. En vergeet niet om de beroemde pompoenboerderij Juckerhof te bezoeken, voor een spectaculaire pompoententoonstelling. Kijk voor meer kinderattracties op onze website hier.

Twijfel niet en profiteer van onze vroegboekkorting!

 

Appartementen
Onze appartementen op Resort walensee

Resort Walensee, luxe appartementen voor een onvergetelijke zomervakantie in de regio Heidiland of wintersportvakantie op de Flumserberg in Oost-Zwitserland.
 

Coronavirus of COVID-19

De Corona virus ziekte (COVID-19) uitbraak veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus heeft Europa bereikt, en ook Zwitserland. Actuele informatie voor reizigers.