Resort Walensee - Zwitserland

Skivakantie? Ontwijk verkeersdrukte en laadpaalstress!

Relaxt op wintersport, ontwijk files en laadpaalstress

Bij Walensee Apartments kunt u tot en met 12 april op elke dag aankomen of vertrekken. Daarmee helpen wij u de "zwarte zaterdagen" met de bekende verkeersdrukte en tegenwoordig ook druk bezette laadpalen voor uw elektrische auto te ontwijken. Bovendien bieden wij u flexibele in- en uitchecktijden, afhankelijk van onze beschikbaarheid. Rijdt u liever 's nachts of komt uw vlucht' s morgens vroeg aan? Informeer ons een paar dagen van tevoren en we doen onze uiterste best om een vroege check-in voor u te regelen. Waarom vroeg vertrekken tezamen met alle forenzen? Flexibliteit is de sleutel tot een goede planning en een confortabele terugreis. Dus waarom eindigt u uw laatste dag niet met hetgeen waarvoor u bent gekomen?; skiën of snowboarden op de Flumserberg en dan rijdt u daarna naar huis? Als u het ons vraagt doen wij ons best om uw vakantie op een alternatieve manier te beeindigen.

Let op!
Als u met de auto naar Zwitserland gaat, bent u verplicht een vignet voor uw auto te kopen en veiligheidshesjes bij u te hebben. Daarnaast moet uw auto in de winter zijn uitgerust met winterbanden en eventueel sneeuwkettingen.

Meer tips en adviezen over autorijden in Zwitserland leest u hier.

Vanuit de richting Keulen / Frankfurt:
Neem vanaf de A3 de A5 via Heidelberg, Karlsruhe en Freiburg tot afslag 68 Weil am Rhein, volg de A98 richting Rheinfelden/Lörrach tot het knooppunt Hochrhein op de A861 en rijd daar Zwitserland binnen. Volg de A3 verder (neem afslag 53 richting Zürich/Baden). Neem de afslag richting Winterthur/Chur/Schaffhausen/Luzern. Volg op de A3 steeds de borden richting San Bernardino/Chur/Luzern en verlaat de A3 bij afslag 47 Murg/Unterterzen.

Vanuit de richting Stuttgart: 
Volg de A8 tot het knooppunt Ulm/Elchingen en neem dan afslag 65 om op de A7 richting Lindau/Kempten/Memmingen te komen. Neem op het knooppunt Memmingen de A96 richting Lindau/Bregenz. Deze weg gaat tussentijds over in de B18, blijf deze weg volgen. Bij de grens met Oostenrijk gaat deze over in de A14. Volg deze weg tot afslag 27/Altach en rijd in de richting Zwitserland/A13 (eerste afslag op de rotonde). Volg in Zwitserland de A13 richting Chur/Sargans. Volg bij afslag 11 de A3 richting Zürich en verlaat deze bij afslag 49/Flums. Volg de provinciale weg (3) richting Unterterzen, Walenstadt.

Vanuit de richting München: 
Volg bij München de A96 richting Stuttgart, Lindau en rijd Oostenrijk binnen. Kies bij het knooppunt Hörbranz-Lochau de A14 richting Zwitserland. In Zwitserland rijdt u op de A13 richting Chur, Sargans. Volg bij afslag 11 de A3 richting Zürich en verlaat deze bij afslag 49/Flums. Volg de provinciale weg (3) richting Unterterzen, Walenstadt.

 

Met de trein

Vanaf het station is het 3 minuten lopen naar Resort Walensee, Heidiland, Flumserberg Zwitserland. Plan uw treinreis via de website van Walensee Apartments
 

Met het vliegtuig

Resort Walensee in Zwitserland is uitstekend bereikbaar met het vliegtuig. Er zijn drie internationale luchthavens en vele kleine vliegvelden in de omgeving