Skiseizoen 2020/2021 op Resort Walensee!

Als je op zoek bent naar een ski week, of zelfs maar een lang weekend vol ski plezier, dan is Resort Walensee de plek voor u!

Op 5 minuten loopafstand vind je het kabelbaanstation dat je op de Flumserberg brengt. Daarboven kun je, afhankelijk van je ervaring, 65 km pistes van verschillende niveau's verkennen. Probeer de zwarte hellingen als je tot het uiterste wilt gaan en voel de adrenaline door je aderen stromen!

Flumserberg is ook een zeer kindvriendelijk ski-gebied, met een grote verscheidenheid aan skilessen met "magic carpet" en een skilift voor kinderen, talrijke kinderattracties en wekelijkse evenementen zoals skiwedstrijden. Er is ook een kinderbioscoop waar kinderen gratis naar kunnen kijken, zelfs zonder vooraf te reserveren!

Maar dan heb je wel de juiste apparatuur nodig, evenals professionals om u te begeleiden. Je kunt beide vinden bij Intersport Flumserberg, gelegen in Tannenboden. Last but not least, ontvang 15% ​​korting op huurartikelen, alleen door uw 2020/2021 reserveringsbevestiging van Walensee-apartments te tonen.

Aan het einde van de dag wacht uw gezellige appartement op u in Resort Walensee.... Door een luxe appartement te kiezen, kunt u zich ontspannen in de jacuzzi of uw spieren opfrissen in de sauna. Reserveer het appartement van uw keuze met 15% korting op de huur. Voordat u uw reservering bevestigt, voert u couponcode "ski2021" in en past u deze toe. De kortingsregel "Skiseizoen 2021" verschijnt direct in de totale prijs van uw reservering. Deze kortingsregel wordt ook op uw factuur vermeld.

Ga je gang en boek nu, er zijn vele mogelijkheden!

 
resort
rabat
intersport