De gezelligste kerstmis viert u aan de Walensee!

Kerst en sneeuw zijn absoluut de perfecte combinatie om uw vakantie echt geweldig te maken.

En wat denkt u, we hebben het allemaal hier bij Resort Walensee aan de voet van de Flumserberg in Zwitserland.

 

Vanaf uw appartement op Resort Walensee is het slechts 250 meter lopen naar de Lufag kabelbaan die u naar de Flumserberg brengt. Vanaf het station van Tannenheim op 1.400 meter heeft u 65 km aan skipistes beschikbaar waarvan enkele makkelijke voor beginners tot aan de moeilijke zwarte pistes voor de echte helden. Verleg uw grenzen en neem de 6 km onvoorbereide Terza-piste om uw vrienden te laten zien dat u het allemaal kunt

Als u eenmaal genoten hebt van je dag op de piste, brengt de Lufag u binnen 20 minuten terug naar het Resort. Beneden in het Resort wacht een warm luxe appartement met gezellig open haard en kerstversiering op u. Boek een luxe appartement en u kunt uw spieren lekker ontspannen in de whirlpool, sauna of gewoon elke dag de tropische warmte van het solarium ervaren.

 

De regio Heidiland is een ideale bestemming voor gezinnen tijdens de vakantie en biedt verschillende attracties. Voor ieder wat wils. Maak een wandeling of laat u verwennen met een kaasfondue thuis of in een van de restaurants in de buurt. Misschien het PaneNeve Advent-pad met alle folklore, of krijg een warme gloed op de Schnapsmarkt.

Als naar het restaurant gaan voor een feestelijk diner niet zo eenvoudig is en zelf koken geen optie is, dan is de kookbox een ideale oplossing. Vraag ons om meer details per e-mail of lokaal.

 

Last but not least: we zijn blij dat we momenteel op een van de veiligste plekken ter wereld zitten met betrekking tot Covid-19. Bij Resort Walensee reinigen we volgens de Schutzkonzepte, en zijn we in staat om zelfs in de trappengangen sociale afstand te nemen. Als u arriveert en de huidige regels bepalen dat u zichzelf in quarantaine moet plaatsen, kunnen we ervoor zorgen dat het werkt en een service aanbieden om ervoor te zorgen dat u dit veilig maar comfortabel kunt doen. Kijk voor de huidige situatie rond de Corona pandemie op onze website, en als je vragen hebt, bekijk dan eerst onze Corona FAQ hier. Aarzel niet en profiteer van onze vroegboekkorting of onze beruchte vriendenvoucher van een vorig bezoek!

Per reservering ontvangt u gratis hout voor het open haard!

 
Kerstmis in Heidiland Zwitserland
Kerstmis op de Flumserberg
Kerstmis op de Flumserberg in Zwitserland