Op het Resort zijn er diverse buitenspeelplaatsen voor uw kinderen. U geniet van een drankje en een hapje op uw terras terwijl uw kinderen ravotten, klimmen en klauteren.

Schrijf hier een uitgebreide omschrijving van deze faciliteit

Op het park

Meer Kinder activiteiten, Faciliteiten hele jaar en Faciliteiten Resort

Heidi & Peter

Bij een vakantie in de regio Heidiland hoort een bezoek aan één van de vele activiteiten en avonturen van Heidi en Peter. Bekijk thuis de film van Heidi en Peter en beleef alle avonturen opnieuw. Meer informatie vindt u op www.heididorf.ch.
Heidi & Peter
Heidi & Peter

FLOOMZER

Rodelbaan FLOOMZER, ligt naast het bergrestaurant Chrüz en heeft een lengte van 2 kilometer. De baan overbrugt een hoogteverschil van 250 meter en bereikt snelheden tot 40 kilometer per uur.
FLOOMZER
FLOOMZER
FLOOMZER
FLOOMZER

CLiiMBER

Bij het bergrestaurant Prodalp staat de CliiMBER. Op een grote stellage van 15 meter hoogte kan iedereen van 4 jaar en ouder zich dubbel gezekerd bekwamen in het klimmen. Voor kleinere kinderen is er de miniCLiiMBER.
CLiiMBER
CLiiMBER
CLiiMBER
CLiiMBER

flyingCLiiMBER & CLiiMBERwall

Nabij Prodalp kunt u klimmen en zweven van de bovenste verdieping van de flyingCLiiMBER. Balanceer, gezekerd en wel op 6 verschillende lijnen en geniet van het uitzicht om u heen.
flyingCLiiMBER & CLiiMBERwall
flyingCLiiMBER & CLiiMBERwall

Sleeën

Terwijl u zich uitleeft op de pistes van de Flumserberg beleven uw kinderen de dag van hun leven op deze 3 kilometer lange sleebaan van Prodalp tot Tannenheim. Vergeet vooraf niet te genieten van een kaasfondue of Jagerthee in Berggasthaus Prodalp.
Sleeën
Sleeën
Sleeën
Sleeën
Sleeën

Zwembad en Sauna Flumserberg

Dit zwembad van maar liefst 25x10 meter ligt op minder dan 5 bus minuten van Tannenboden Alp. Vanuit Resort Walensee plonst u in minder dan een half uur in het heerlijk warme water. Er is een kinderbadje voor de aller kleinsten en voor grotere kinderen ligt er in het grote bad het Tarzan klimrek. Aangrenzend is er een Finse sauna waarin u kunt ontspannen na een frisse duik.
Zwembad en Sauna Flumserberg
Zwembad en Sauna Flumserberg
Zwembad en Sauna Flumserberg
Zwembad en Sauna Flumserberg

Linth Arena

In de Linth Arena kunnen sportievelingen zich helemaal uitleven. Fitness, duiken en ravotten in het zwembad of klauteren en klimmen in de klimhal. Terwijl uw kinderen zich hier lekker vermaken kunt u genieten van een ontspannende massage of een saunabezoek.
Linth Arena
Linth Arena
Linth Arena
Linth Arena
Linth Arena
Linth Arena

Alpamare

Alpamare is Europa's grootste overdekte water en funpark. 11 glijbanen met een gezamenlijke lengte van 1800 meter bieden eindeloos plezier. Wie het liever wat rustiger aan doet kan heerlijk zwemmen in het Rio Mare zwembad of zich storten in de ruim één meter hoge golven van het golfslagbad. Terwijl uw kinderen zich vermaken kunt u bij Alpamare genieten van de rust en ontspanning van Zwitserse Wellness. Lekker borrelen in de Alpamare-Therme van ruim 32 graden, wissel af met het verfrissende koudwater bad of in de jodium-zout thermale baden met masserende whirlpool systemen en temperaturen tot wel 36 graden! Rond uw wellness ervaring af met een ontspannend bezoek aan de diverse sauna's of kleur een beetje bij onder één van de geavanceerde huidvriendelijke high-tech solaria. Ook het culinair aanbod is buitengewoon. In restaurant Alpagrill kun je het hele jaar door genieten van gegrilde specialiteiten. In restaurant Alpasnack kun je genieten van drankjes, snacks verse salades of gewoon een heerlijk bord frites.
Alpamare
Alpamare

Jeu-de-boules

Op vakantie is een potje jeu-de-boules altijd een leuke activiteit om contact te maken met andere vakantiegangers. Petanque zoals het spel met de ballen ook wel wordt genoemd, kun je individueel of in teams van twee spelen. Vier tot 6 spelers is het leukst, het spel vereist minimaal 2 spelers. De spelregels zijn eenvoudig, het team met de meeste punten wint.
Jeu-de-boules
Jeu-de-boules

Intersport Walensee

Intersport Walensee is een grote moderne sportshop op het Resort waarbij voor zowel zomer- als wintersporten vrijwel alles voor handen is. Bergwandelen, nordic-walking, mountainbiken, watersport, skiën, snowboarden, voor elke sport is een uitrusting verkrijgbaar. De shop beschikt over het grootste assortiment verhuurfietsen van de regio waaronder mountainbikes, race- en elektrische fietsen. In het winterseizoen kiest u uit een groot assortiment topmerken ski's, boards en schoenen. Vanzelfsprekend perfect onderhouden door de eigen onderhoudsdienst.
Intersport Walensee
Intersport Walensee